O mnie
To jak to się zaczęło? Nie chciałem gotować od dziecka.
Jak byłem mały interesowałem się paleontologią (chyba każdy tak miał jak obejrzał Jurasic Park?), potem nie wiedziałem w sumie co chce robić w życiu, a oczywistym wydawało się pójście w ślady rodziny, czyli OPTYKĘ. Niestety (a raczej stety) los tak chciał, że w okresie gimnazjalnym jeden z nauczycieli zorganizował nam lekcje gotowania… No i tak to się stało, gotowanie mnie wciągnęło na tyle mocno, że postanowiłem całe swoje życie poświęcić kuchni.
Jak mi wyszło? Ukończyłem warszawskie Technikum Gastronomiczne z wyróżnieniem, gotowałem i uczyłem się restauracjach takich jak Atelier Amaro*, Nolita Restaurant, Nabo, Sowa i Przyjaciele, La BlaBla czy Bez Tytułu. Dziś jestem szefem kuchni BAKEN piekarnia. W wolnych chwilach gotuje z moimi dobrymi kolegami: Davidem Gaboriaud, Grzegorzem Łapanowskim, czy Jakubem Steuermarkiem. Poza tym jestem współautorem dwóch książek kulinarnych (Run&Cook oraz Sex&Cook), piszę do Magazynu Kukbuk, czasem bywam w Pytaniu na Śniadanie i współpracuje z Haps.pl. Oprócz tego organizuję pokazy i warsztaty kulinarne, mogę przygotować twoje wesele, urodziny czy chrzciny twojego dziecka lub ułożyć menu do twojej restauracji!
Tak, mam 27 lat, a to wszystko to dopiero początek!

O mnie w mediach
Podczas tych kilku lat podjąłem współpracę z wieloma mediami. Nagrywałem kulinarne wideo produktowe, udzielałem wywiadów, gotowałem w śniadaniówce czy pisałem artykuły. Poniżej możesz zerknąć na niektóre z tych realizacji:
Filmy dla Haps.pl
Wywiad dla polskiego Vice’a
Porady Kulinarne w Magazynie Kuchnia
Jak uformować kurczak do pieczenia – wiązanie drobiu krok po kroku